Familie og barn

Barne- og familiebilder er verdifullt og fint å ha for årene som kommer og ikke minst for fremtidige generasjoner! Det er herlig å se hva vi gjorde, hvordan vi så ut og forandringene til barna!

Jeg ønsker at fotograferingen skal være en hyggelig aktivitet for dere med moro og lekenhet. Kanskje dere vil fiske, klatre i trær eller leke i fjæra?

Fotograferingen kan skje hvor som helst, gjerne på et sted som er av betydning for dere.

Pris:
Barnefoto: 4200,- 
*Inkluderer 20 bilder

Familiefoto: 5000,- 
*Inkluderer 30 bilder

Legg igjen en omtale til meg her!

Jeg legger hele sjela mi i jobben jeg gjør, og setter derfor stor pris på omtaler. Likte du bildene og måten jeg jobbet på? Hva var førsteinntrykket ditt da du såg bildene deres? Var det noe du likte spesielt godt? Skriv det her🌻

"Tusen takk, kjære Hanna! Hele familien hadde det så kjekt under fotoseansen. Måten du jobber på passet oss perfekt, og du er så god, rolig og tålmodig enda med litt slitne og viltre barn. Bildene viser også dette, du får med de fineste detaljer og gleden i bildene skinner sånn igjennom. Resultatet ble helt magisk Vi vil absolutt benytte oss av talentet og det fantastisk fine vesenet ditt ved en senere anledning også. Tusen takk!"

- Familien Monsø / Wollan

"Vi hørte først om Hanna i forbindelse med bryllupet vårt, og spurte om hun også tok bilder av barn. Dette gjorde hun heldigvis, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med bildene av vår lille️ Veldig lett å samarbeide med, ville gjerne høre våre innspill til fotograferingen samtidig som hun også gjorde det hun synes var best for bra bilder. Vi er veldig fornøyde med resultatet og kunne ikke bedt om bedre fotograf:)" - Linda Dyrnes