Familie og barn

Barne- og familiebilder er verdifulle og fint å ha for årene som kommer og for fremtidige generasjoner. Det er gøy å se hva vi gjorde, hvordan vi så ut og hvor mye barna har forandret seg.

Familiefotografering er en morsom aktivitet. Dette er kvalitetstid for hele familien fylt med lek, moro og det er et herlig avbrekk fra travle rutiner. Jeg setter av god tid slik at fotograferingen blir stressfri og koselig.

Jeg tar gjerne bilder i omgivelser som har en betydning for dere. Fotograferingen kan foregå i hagen, hjemme hos dere, i skogen, på hytta eller andre steder.

Pris:
Barnefoto: 3500,-
*Inkluderer 20 høyoppløselige digitale filer levert på passordbeskyttet nettgalleri

Familiefoto: 4300,-
*Inkluderer 30 høyoppløselige digitale filer levert på passordbeskyttet nettgalleri

Skriv en tilbakemelding til meg! 

Jeg legger hele sjela mi i jobben jeg gjør, og setter derfor stor pris på tilbakemeldinger. Hva var bra, hva likte du spesielt godt, og hva kan gjøres bedre?  Gjerne skriv det her🌻

"Vi hørte først om Hanna i forbindelse med bryllupet vårt, og spurte om hun også tok bilder av barn. Dette gjorde hun heldigvis, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med bildene av vår lille️ Veldig lett å samarbeide med, ville gjerne høre våre innspill til fotograferingen samtidig som hun også gjorde det hun synes var best for bra bilder. Vi er veldig fornøyde med resultatet og kunne ikke bedt om bedre fotograf:)" - Linda Dyrnes