Booking/kontakt

Send meg gjerne mail eller sms om du vil booke fotografering.

Bryllup: Jeg har nå åpnet for booking av bryllup 2018. Vær rask, de populære datoene fylles raskt opp. Jeg reiser gjerne til din aktuelle plass. 


tlf. 41222696

Bryllup

På en bryllupsdag kan dere velge om jeg skal fotografere en seanse på en-to timer eller være med en hel dag. Jeg har et godt øye for motiv og detaljer og fanger øyeblikkene og kjærligheten. Bryllup er vakkert, rått og ekte. Bildene mine er naturlige, lyse og uhøytidelige. Jeg er så heldig som får lov til å bli kjent med så mange fantastiske mennesker, ta del i deres flotte bryllupsfeiringer og gi dem den kanskje aller fineste bryllupsgaven; evigvarende minner fra deres drømmedag.

Pakke 1- Heldags
Fotografering fra morgen til kveld (10-12 timer). Tidsrammen kan utvides mot et lite pristillegg. Pakken inkluderer de offisielle bryllupsbildene av brudeparet. Offisielle bilder foregår på en valgfri location.
Inkluderer Ca. 500 digitale bilder fra hele dagen ferdig redigert og klare til bruk i høy kvalitet. Dere får bildene i både farger og svart/hvitt.
Bildene dere får, kan brukes fritt.  
Fremkalling og forstørring må gjøres på egenhånd dersom dere ønsker det. Planleggingssamtale i forkant av bryllupet inkluderes også. Reise og eventuelt overnatting kommer i tillegg.  
Pris: 12.000,- + moms

Om dere ønsker, kan dere få forlovelsesbilder i forkant av bryllupet, for å bli vant foran kamera, og for å bli mer kjent med meg. Dette kan gjøres mot et pristillegg på 3000,-. Gjelder kun ved bestilling av heldags bryllupfotografering. 

Pakke 2 - Halv dag
Fotografering av vielse og offisielle bilder på valgfri location. 
Ca 150 bilder ferdig redigert og klare til bruk i høy kvalitet. Noen svarthvitt og noen i farger. Planleggingssamtale i forkant av bryllupet inkluderes også. Reise og eventuelt overnatting kommer i tillegg. 
Pris: 8000,- + moms


Pakke 3 - Offisielle bilder
På valgfri location. 
Ca 100 bilder ferdig redigert og klare til bruk i høy kvalitet. Noen i svarthvitt og noen i farger. 
Pris: 6000,- + moms

Fremkalling og forstørring må gjøres på egenhånd dersom dere ønsker det.

Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene jeg tar i egen markedsføring. 

Se mine bryllupsfotografier her: 

http://www.hannathevik.com/weddingKonfirmantfotografering

I en fotoseanse får jeg konfirmanten til å slappe av og være seg selv, slik at bildene blir naturlige og fine. Konfirmasjonsbildene er noe som varer til evig tid og jeg vil gjerne være med på å gi dere gode bilder som konfirmanten stolt kan ta med seg videre.

Pakke 1 
Består av 25-30 bilder tatt på 1 valgfri location. 1 antrekk. Noen bilder leveres i svarthvitt og noen i farger.

Pris: 2000,-

Pakke 2
Består av 50-70 bilder tatt på 2 valgfrie locations. 2 antrekk. Noen bilder leveres i svarthvitt og noen i farger.
Pris: 2600,-

Alle bilder leveres ferdig redigert, digitalt og i høy oppløsning. Fremkalling/kortlaging/forstørring må gjøres på egenhånd. 
Evt reise kommer i tillegg. 

Se mine konfirmasjonsbilder her:
hannathevik.com/konfirmasjon


Familie- og barnefotografering

Barne- og familiebilder er verdifulle og fint å ha for årene som kommer og for fremtidige generasjoner. Det er gøy å se hva vi gjorde, hvordan vi så ut og hvor mye barna har forandret seg.

Familiefotografering er en morsom aktivitet. Dette er kvalitetstid for hele familien fylt med lek, moro og det er et herlig avbrekk fra travle rutiner. Jeg setter av god tid slik at fotograferingen blir stressfri og koselig. 

Jeg tar gjerne bilder i omgivelser som har en betydning for dere. Fotograferingen kan foregå i hagen, hjemme hos dere, i skogen, på hytta eller andre steder.  

Pris:
Barnefoto: 2000,-
Familiefoto: 3500,-

Se mine barne- og familiebilder her:
hannathevik.com/familieogbarn

Alle bilder leveres ferdig redigert, digitalt og i høy oppløsning. Fremkalling/kortlaging/forstørring må gjøres på egenhånd. 
Evt reise kommer i tillegg. 

Nyfødtfotografering

Forevig den unike nyfødtperioden hos meg. En nyfødtfotografering skjer iløpet av de første 14 dagene etter fødsel. Nyfødtfotografering er magisk og koselig. Fotograferingen kan foregå i naturen, hjemme hos deg eller hos meg. Jeg foretrekker naturlig lys og naturlige posisjoner. Nyfødtfotografering er krevende og tar lang tid, men det er verdt det<3 

Pris:  4000,-
Inkluderer 30 bilder.

Se mine nyfødtbilder her:
hannathevik.com/nyfødt

Alle bilder leveres ferdig redigert, digitalt og i høy oppløsning. Fremkalling/kortlaging/forstørring må gjøres på egenhånd. 
Evt reise kommer i tillegg. 


Oversikt over booking bryllup 2018

Using Format