BOOKING & PRISER
BOOKING & PRISER

Send meg gjerne mail eller en sms om du vil booke fotografering eller ønsker en uforpliktende prat! 

Bryllup: Jeg har kun et par bryllup i året, da jeg per nå er i en annen jobb. Men ikke nøl med å spørre likevel! Jeg reiser gjerne til din aktuelle plass.

Priser finner du nedenfor.

tlf. +47 41222696


PRISER OG INFO

Bryllupsfotografering

På bryllupsdagen kan dere velge om jeg skal være med dere et par timer, en halv dag eller en hel dag. Jeg har et godt øye for motiv og detaljer og ønsker å fange øyeblikkene som oppstår igjennom dagen, og ikke minst forevige kjærligheten! Jeg er glad i å fotografere øyeblikksbilder som er ekte, med et særpreg som gjenspeiler min stil. Den fineste bryllupsgaven er her! 

Pakke 1 - Heldags
Fotografering fra morgen til kveld (10 timer). Tidsrammen kan utvides mot et pristillegg. Pakken inkluderer de offisielle bryllupsbildene av brudeparet. Offisielle bilder foregår på en valgfri location.
Denne pakken inkluderer 400 høyoppløselige filer fra hele dagen som er ferdig redigert og klare til bruk. 

Planleggingssamtale i forkant av bryllupet inkluderes også. Reise og eventuelt overnatting kommer i tillegg.  
Pris: 35.000,- 


Pakke 2 - Halv dag
Fotografering av vielse og offisielle bilder på valgfri location. Tidsrammen er på 4 timer og inkluderer 200 digitale høyoppløselige filer som er ferdig redigert og klare til bruk. Bildene leveres i farger og noen i svart-hvitt.  Planleggingssamtale i forkant av bryllupet inkluderes også. Reise og eventuell overnatting kommer i tillegg. 

Pris: 23.500,- 

Pakke 3 - Offisielle bilder
Vi fotograferer på en valgfri lokasjon. Tidsrammen er på 1-1,5 time.
Denne pakken inkluderer 70 digitale høyoppløselige filer som er ferdig redigert og klare til bruk. Bildene leveres i farger og noen i svart-hvitt. 

Planleggingssamtale i forkant av bryllupet inkluderes også. Reise og eventuelt overnatting kommer i tillegg. 

Pris: 15.000,-Om dere ønsker, kan dere få forlovelsesbilder i forkant av bryllupet for å bli vant foran kamera, og for å bli mer kjent med meg. Dette kan gjøres mot et pristillegg på 4000,-. Tilbudet gjelder kun ved bestilling av heldags bryllupfotografering. 

Alle bilder leveres ferdig redigert, digitalt og i høy oppløsning. Fremkalling/kortlaging/forstørring må gjøres på egenhånd dersom dere ønsker det. 
Eventuelle reisekostnader kommer i tillegg. 

Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene jeg tar i egen markedsføring. 

Se mine bryllupsfotografier her: 

http://www.hannathevik.com/wedding

Eventyrlige kjærlighetsbilder

Dette er for dere som ønsker eventyrlige kjærlighetsbilder eller unike forlovelsesbilder i forkant av bryllupet. Å bli kjent med deres historie og gjenskape ekte kjærlighet og nærhet gjennom kameralinsen er så fint og verdt å minnes! Vi finner ett eller flere favorittsteder hvor dere fotograferes, og vi bruker god tid så dere slapper av.

Pris: 8000,- 

Alle bilder leveres ferdig redigert, digitalt og i høy oppløsning. Fremkalling/kortlaging/forstørring må gjøres på egenhånd. 
Evt. reise kommer i tillegg. 

Destinasjonsbryllup | Elopement

Hvis dere er paret som ønsker et lite intimt bryllup med de nærmeste familiemedlemmene på en strand, en fjelltopp eller på ei gammel seter så er jeg fotografen for dere. Hvert øyeblikk av bryllupet er noe helt for seg selv og fortjener dokumentasjon.

Å få oppleve at to mennesker forplikter resten av livet til hverandre utrolig fint. Små bryllup er noe helt for seg selv og jeg vil gjerne hjelpe dere med å skape en unik og intim bryllupsdag utendørs - enten det er på toppen av et fjell, på ei hytte, under en foss på Island, eller en annen episk destinasjon hvor som helst i verden. Jeg elsker å jobbe med par som vil og gjør ting litt på en  annerledes måte. 


Send meg gjerne en forespørsel på mail♡Konfirmantfotografering

Konfirmasjonsbildene er tidløse og skal vare til evig tid, og jeg vil gjerne være med på å gi dere gode bilder som konfirmanten kan være glad og stolte over å ta med seg videre i livet. Jeg ønsker å få fotografen til å slappe av å være seg selv, slik at bildene blir så naturlige som mulig.

Pakke 1
Består av 15 bilder tatt på 1 valgfri location. 1 antrekk. Noen bilder leveres i svarthvitt og noen i farger.
Pris: 4500,- inkludert fotografering


Pakke 2
Består av 20 bilder tatt på 2 valgfrie locations / 2 antrekk. Noen bilder leveres i svarthvitt og noen i farger.
Pris: 5500,- inkludert fotografering

Alle bilder leveres ferdig redigert, digitalt og i høy oppløsning på passordbeskyttet galleri. Fremkalling/kortlaging/forstørring må gjøres på egenhånd.
Evt. reisekostnader kommer i tillegg.


Se mine konfirmasjonsbilder her:
hannathevik.com/konfirmasjon


Familie- og barnefotografering

Ønsker du dokumentariske familiebilder eller foto av søsknene til å ha på veggen? I likhet med de andre fotograferingene jeg tilbyr, ønsker jeg at fotograferingen skal være en hyggelig aktivitet for dere. Kanskje dere vil fiske, klatre i trær eller leke i fjæra? Eller ha piknik i skogen?

Fotograferingen kan skje hvor som helst, gjerne på et sted som er av betydning for dere.


Pris:
Barnefoto: 4500,- 
*Inkluderer 45 min fotografering og 15 høyoppløselige filer levert på passordbeskyttet nettgalleri. 

Familiefoto: 6500,- 
*Inkluderer 1t fotografering og 20 høyoppløselige filer levert på passordbeskyttet nettgalleri. 


Se mine barne- og familiebilder her.


*Alle bilder leveres ferdig redigert, digitalt og i høy oppløsning. Fremkalling/kortlaging/forstørring må gjøres på egenhånd. 
Evt reise kommer i tillegg. 

Nyfødtfotografering

Nyfødtperioden er unik, og bør skje i løpet av de første 14 dagene etter fødsel. Nyfødtfotografering er magisk og koselig. Fotograferingen kan foregå i naturen, hjemme hos deg eller hos meg. Jeg foretrekker naturlig lys og naturlige posisjoner.

 Nyfødtfotografering krever en dose tid og tålmodighet, men det er SÅ verdt det<3 

Pris:  6500,- 

*Inkluderer 2-3 timers fotografering og 15 høyoppløselige filer levert på passordbeskyttet nettgalleri


Se mine nyfødtbilder her:
hannathevik.com/newborn

*Alle bilder leveres ferdig redigert, digitalt og i høy oppløsning. Fremkalling/kortlaging/forstørring må gjøres på egenhånd. 
Evt reise kommer i tillegg.