Hei og velkommen hit! Mitt navn er Hanna Thevik. Jeg har kretset 26 år rundt sola og 16 av de med kamera rundt halsen. Med andre ord har jeg et stort hjerte for fotografi og formidling. Jeg startet å fotografere som 10-åring da jeg fikk eksperimentere med mammas lille kompaktkamera og siden har den brennende interessen for foto blitt større og større. Nå reiser jeg blant annet rundt omkring i hele vårt vakre land for å fotografere i bryllup og formidle andre historier. Og jeg elsker det! 

En tur til Asia, nærmere bestemt Kirgistsian og Tadjikistan forsterket også drømmen om å reise rundt om i hele verden å fotografere mennesker, kultur, kjærlighet og natur. Jeg kjenner meg privilegert som har muligheten til å formidle historier og jobbe kreativt. 

Jeg blir inspirert av naturen og det som er ekte, det som gjør oss til den vi er. Mitt mål er å formidle gode historier som er ytterst verdt å dele og ta vare på. Dette kan jeg gjøre både med tekst, film og fotografi. 

Jeg fotograferer en mengde konfirmanter på våren og foreviger bryllup på sommeren. Samtidig er jeg veldig glad i å fotografere familie og barn i sine rette element. 

Jeg bor på Røros og Nordmøre, men reiser gjerne dit dere er. 

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker å hyre meg inn til et oppdrag. Trykk her for å kontakte meg. Der kan du også finne priser og pakkeløsninger på fotografering.


Tilbakemeldinger


"Kjære Hanna, vi er så takknemlig for at vi valgte deg som fotograf til vårt bryllup! Du er veldig avslappet og behagelig å være rundt, og det føltes veldig naturlig å ha deg med på vår store dag. Du fanget stemningen og øyeblikkene av både oss og våre gjester gjennom hele dagen, og bildene ble helt nydelige. Du har et øye for detaljer og ga virkelig alt for å fange de små genuine og vakre øyeblikkene. Når vi ser på bildene er det som å oppleve dagen vår på ny. Vi kunne ikke vært mer fornøyd, veldig glad for at akkurat du var en del av vår store dag 💛"


-Frøydis og Sebastian


"Vi synes Hanna var utrolig ordentlig og profesjonell helt fra første stund. Vi fikk fort svar, og fikk raskt planlagt hva vi ville. Hanna viste stor interesse, og vi merket at hun tok dette veldig seriøst da hun også ville møtes for å bli kjent og planlegge. På selve dagen var hun effektiv, avslappet og bevegde seg rundt uten at det lot seg merke. Det ble naturlig, og det samme ble parshooten. Vi sitter igjen med en veldig god opplevelse, og masse bilder med fantastiske farger og vakkert lys. Både nydelige øyeblikksbilder og flotte brudepar-bilder. Vi er veldig fornøyde, og vil gjerne anbefale Hanna videre!"

- Nikoline og Jon Harald


"Hanna er en fotograf med 100% tilstedeværelse gjennom dagen. Hun fanget så mange fine øyeblikk og har en smidig og diskret fremtoning.Hanna er imøtekommende og gjør det hun kan for at kundene skal være fornøyd. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet gjennom hele prosessen fra vi tok kontakt til hun leverte de ferdige bildene." 

- Wenche og Martin

Booking og priser

Instagram feed