1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

 

Hei og velkommen hit! Mitt navn er Hanna Thevik. Jeg har kretset 24 år rundt sola og 14 av de med kamera rundt halsen. Med andre ord har jeg et stort hjerte for fotografi og formidling. Jeg startet å fotografere som 10-åring da jeg fikk eksperimentere med mammas lille kompaktkamera og siden har den brennende interessen for foto blitt større og større. Nå reiser jeg blant annet rundt omkring i hele vårt vakre land for å fotografere i bryllup og formidle andre historier. Og jeg elsker det! 

En tur til Asia, nærmere bestemt Kirgistsian og Tadjikistan forsterket også drømmen om å reise rundt om i hele verden å fotografere mennesker, kultur, kjærlighet og natur. Men min spesialitet er bryllup. Jeg er så utrolig heldig som får lov til å være med på å fange vakre øyeblikk. Det er det jeg lever for, de små øyeblikkene i livene vår er kostbare og viktige. Jeg elsker naturen og det som er ekte, det som gjør meg og deg til den vi er. Mitt mål er å evigvare øyeblikk, formidle gode historier og ikke minst fotografere kjærlighet. Og jeg håper at dette gjenspeiles i arbeidet mitt.

Jeg fotograferer en mengde konfirmanter på våren og foreviger bryllup på sommeren. Samtidig er jeg veldig glad i å fotografere familie og barn i sine rette element. Jeg tar også på meg en mengde andre oppdrag innen innholdsproduksjon og reklame. 

I tillegg er jeg utdannet journalist ved Høgskulen i Volda, med spesialisering innen TV. 
Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker å hyre meg inn til et oppdrag. Trykk her for å kontakte meg. Der kan du også finne priser og pakkeløsninger på fotografering.

_____________________________________________________________________________________

My name is Hanna Thevik, I'm 24 years old and have a big heart for photography. I started when I was 10 years old and experiemented with my mum's little compact camera. Since then, the burning interest in photo has grown, and now I travel around Norway as a wedding photographer. And I love it! A trip to Asia also strengthened my dream of traveling around the world with a camera to photograph people, love, culture and nature.I am so incredibly lucky to be allowed to capture beautiful moments. That's what I live for. The little moments of our lives are so costly and important. I love nature and what's real, what makes me and you the one we are. My passion is to create eternal moments, catching love stories and I hope this is reflected in my work. I photograph a lot of confirmations in the spring and weddings in the summer. At the same time, I photograph families, newborns and other types of portraits.

Tilbakemeldinger

"Kjære Hanna, vi er så takknemlig for at vi valgte deg som fotograf til vårt bryllup! Du er veldig avslappet og behagelig å være rundt, og det føltes veldig naturlig å ha deg med på vår store dag. Du fanget stemningen og øyeblikkene av både oss og våre gjester gjennom hele dagen, og bildene ble helt nydelige. Du har et øye for detaljer og ga virkelig alt for å fange de små genuine og vakre øyeblikkene. Når vi ser på bildene er det som å oppleve dagen vår på ny. Vi kunne ikke vært mer fornøyd, veldig glad for at akkurat du var en del av vår store dag 💛"


-Frøydis og Sebastian

"Vi synes Hanna var utrolig ordentlig og profesjonell helt fra første stund. Vi fikk fort svar, og fikk raskt planlagt hva vi ville. Hanna viste stor interesse, og vi merket at hun tok dette veldig seriøst da hun også ville møtes for å bli kjent og planlegge. På selve dagen var hun effektiv, avslappet og bevegde seg rundt uten at det lot seg merke. Det ble naturlig, og det samme ble parshooten. Vi sitter igjen med en veldig god opplevelse, og masse bilder med fantastiske farger og vakkert lys. Både nydelige øyeblikksbilder og flotte brudepar-bilder. Vi er veldig fornøyde, og vil gjerne anbefale Hanna videre!"

- Nikoline og Jon Harald

"Hanna er en fotograf med 100% tilstedeværelse gjennom dagen. Hun fanget så mange fine øyeblikk og har en smidig og diskret fremtoning.Hanna er imøtekommende og gjør det hun kan for at kundene skal være fornøyd. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet gjennom hele prosessen fra vi tok kontakt til hun leverte de ferdige bildene." 

- Wenche og Martin


Instagram feed