WEDDING AND LIFESTYLE PHOTOGRAPHER BASED IN NORWAY


Hei og velkommen til min portefølje! Jeg er 22 år gammel og har et stort hjerte for fotografi. Jeg startet å fotografere som 10-åring da jeg fikk låne mammas lille kompaktkamera. Siden har den brennende interessen for foto vokst, og nå reiser jeg rundt om i hele landet for å fotografere i bryllup. Jeg er så utrolig heldig som får lov til å være med på å fange vakre øyeblikk. Det er det jeg lever for. De små øyeblikkene i livene vår er kostbare og viktige. Jeg elsker naturen og det som er ekte, det som gjør meg og deg til den vi er. Mitt mål er å evigvare øyeblikk, kjærlighet og nærhet, og jeg håper at dette gjenspeiles i fotografiene mine.

Jeg fotograferer en mengde konfirmanter på våren og foreviger bryllup på sommeren. Samtidig fotograferer jeg familie, nyfødte og andre typer portretter.

Til vanlig studerer jeg journalistikk ved Høgskulen i Volda.

_________________________________________________________________________________________

My name is Hanna Thevik, I'm 22 years old and have a big heart for photography. I started when I was 10 year old and tried my mum's little compact camera. Since then, the burning interest in photo has grown, and now I travel around the country as a wedding photographer. A trip to Asia also strengthened my dream of traveling around the world with a camera to photograph people, love, culture and nature.
I am so incredibly lucky to be allowed to capture beautiful moments. That's what I live for. The little moments of our lives are so costly and important. I love nature and what's real, what makes me and you the one we are. My passion is to create eternal moments, catching love stories and I hope this is reflected in my work.
I photograph a lot of confirmations in the spring and weddings in the summer. At the same time, I photograph families, newborns and other types of portraits.
Using Format